faq

veel gestelde aparte brutale klimaat sociale technische vragen

als concept is InDEApendent al ontstaan in 2014. Een spel met de woorden onafhankelijk (independent) en idee (idea). Het was een periode waarbij we vol met concepten zaten en de wens om hier zelf mee aan de slag te gaan. De wereld verbeteren  was het bescheiden doel.

6 jaar later en tijdens het turbulente jaar 2020 was het de ideale tijd om indeapendent uit de motteballen te halen. De wereld kan nu wel wat nerdy verbeteraars gebruiken.

Lees meer in ons manifest

InDEApendent: beweging in je logo.

Het idee  dat het tot leven brengen van een bedrijfslogo  (als het goed wordt gedaan) de doelgroep emotioneel zal raken. Dit positioneert het merk voor de geest van een potentiële klant.

Er is best wat documentatie te vinden waaruit blijkt dat beweging de blik eerder vangt (en vasthoudt) dan een stilstaande afbeelding. Zelfs ondernemers met een meer klassiek merk en idem uitstraling gaan steeds meer beseffen dat de klant positief reageert op een animatie.

Zaak is wel dat er goed wordt nagedacht over de wijze van beweging in je logo. Dit moet passen bij je brand en doelgroep (van zakelijk naar cool, van serieus naar grappig)

Daarnaast leven we in een tijd waarbij er meer afstand ontstaat tussen het product en de klant. We werken steeds vaker thuis of maken gebruik van online verkoop. Om dan je logo digitaal te kunnen versterken met beweging is niet alleen een voordeel maar een must.

Deze twee sociale en creatieve nerds namen al snel het besluit dat ondernemen niet alleen voor ons eigen gewin kan zijn. Klimaat problematiek is een belangrijke factor in het leven van iedereen en bij indeapendent willen we niet langer toeschouwer zijn aan de zijlijn van een naderende ramp.

Dus ook hierin willen we beweging brengen, voor onszelf, voor ondernemers, voor de maatschappij.

We noemen onszelf dus ook met recht: nerds for nature

Lees meer in ons manifest

Wij bij indeapendent leveren de animaties aan in verschillende bestandsformaten en grootte (gif, video, giphy link). Zodoende kan het direct gebruikt worden als email handtekening, als animatie op je website en als social posts.

Voor de exacte details van gebruik met verschillende programma’s vind je hieronder een komplete lijst met youtube videos en pdf handleidingen.

Kom je er nog niet uit, neem even contact met ons op (whatsapp knop onder aan deze pagina)

Een animatie maken is meer dan alleen het creatieve gedeelte. Om dit bewegende logo goed in te kunnen zetten voor jouw branding zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. De grootte van de animatie (zowel in resolutie als mb’s) is een sleutel naar goed gebruik in email programma’s, social platformen en jouw website.

Dus ja, met animaties …. size does matter

We denken met jou mee en leveren een optimaal digitaal product, menselijke service en echte support

Geen natte vinger in de lucht of euro tekens in de ogen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de volgende drie factoren:

  • Zoveel mogelijk bomen planten
  • Reservering voor innovatie en sociaal ondernemen
  • Een basis loon voor onszelf

Ondernemen is voor ons een middel om iets te kunnen betekenen in de maatschappij. Niet een poging tot enorme zelfverrijking.

Lees meer in ons manifest

het is : onze maatschappij ons klimaat onze planeet niet te laat teamwork nerds for nature

Je logo is een groot gedeelte van je brand en vormt hetgene waarmee jouw klant zich identificeert (of niet). Bij InDEApendent hebben we de tools en de kennis om jouw logo altijd in de beste spotlight te zetten.